Hírek

 • Diabétesz Világnapi pályázat 2017

  A 77 Elektronika Kft. pályázatot hirdet cukorbeteg szervezetek támogatására. Jelen pályázati kiírás célja hozzájárulni a 2017. évi Diabétesz Világnaphoz (nov. 14.) kapcsolódó rendezvények sikeres megszervezéséhez és megvalósításához.

 • A 77 Elektronika világújdonsága nyerte el a Magyar Innovációs Nagydíjat

  A 77 Elektronika Kft. világviszonylatban is egyedülálló félautomata vizelet üledék analizátor termékcsaládja nyerte el a 2016. évi Magyar Innovációs Nagydíjat. A fejlesztés, mely egy teljesen új termékkategóriát teremtett, a humán és az állatgyógyászat területén egyaránt alkalmazható.

 • A 77 Elektronika Kft. pályázata a 2017. évi cukorbeteg gyermektáborok támogatására

  A pályázat célja a cukorbeteg gyermekek részére szervezett gyermektáborok támogatása. Jelen pályázati kiírás hozzá kíván járulni a 2017. évi nyári táborok sikeres megszervezéséhez és megvalósításához, valamint a cukorbeteg gyermekek edukációjának erősítéséhez.

 • „A hónap beruházója" díjat kapott a 77 Elektronika Kft.

  „A hónap beruházója" díjat kapott a 77 Elektronika Kft.

 • Magyar Diabetes Társaság Ifjúsági Pályázata 2017

  Az Ifjúsági Pályázat célja a klinikai diabetológia területén tevékenykedő 40 év alatti orvosok szakmai továbbképzésének elősegítése. A pályázat meghirdetését a 77 Elektronika Kft. által a Magyar Diabetes Társaság számára orvos-szakmai továbbképzésre biztosított korlátozásmentesen felhasználható 6 millió forint összegű támogatási keret teszi lehetővé.

 • Magyar Formatervezési különdíjas az UriSed mini

  A Hipavilon Magyar Szellemi Tulajdon Ügynökség különdíját az Urised Mini vizeletüledék-analizátor nyerte el.

 • Győztünk a Magyar Kórházak VI. Foci Tornáján

  A Pokorny József Sport- és Szabadidőközpontban szeptember 25-én vasárnap került megrendezésre 45 egészségügyi intézmény válogatottjának részvételével a Magyar Kórházak VI. Foci Tornája.

 • Diabétesz Világnapi pályázat 2016

  A 77 Elektronika Kft. pályázatot hirdet cukorbeteg szervezetek támogatására. Jelen pályázati kiírás célja hozzájárulni a 2016. évi Diabétesz Világnaphoz (nov. 14.) kapcsolódó rendezvények sikeres megszervezéséhez és megvalósításához.

 • Szechenyi 2020 Pályázati közlemények

  EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁSSAL NAGYSZABÁSÚ KUTATÁSFEJLESZTÉSI PROJEKT INDULT A „K+F VERSENYKÉPESSÉGI ÉS KIVÁLÓSÁGI SZERZŐDÉSEK - VKSZ_14" PÁLYÁZATI PROGRAM KERETÉBEN MULTIPARAMÉTERES POC RENDSZEREK FEJLESZTÉSÉRE

 • ÁFONYA HERCEGNŐ TORTÁJA - Bemutatjuk a Magyarország Cukormentes Tortája verseny győztesét!

  Pechtol Zsolt hozzáadott cukor nélkül készült édessége nyerte a Magyarország Cukormentes Tortája versenyt. Az „Áfonya hercegnő tortája" fantázianevű kreációt a nagyközönség először augusztus 20-án és 21-én, Budapesten, a Magyar Ízek Utcáján kóstolhatja meg.