Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Rendben!

Magyar fejlesztés a világ egyik legpontosabb vércukormérő készüléke

Minden eddiginél pontosabb vércukormérő készülék fejlesztésén dolgozik az egyetlen valóban hazai fejlesztésű vércukormérő, a Dcont® készülékek gyártója, a 77 Elektronika Kft. A 100 százalékban magyar tulajdonban lévő, családi vállalkozás eddig is számos innovációval segítette a cukorbetegek mindennapijait: fejlesztései közé tartoznak többek között a magyarul beszélő mérők, az „okos” készülékek, a Dcont® díjmentes online vércukornapló és mobilalkalmazás is.

 

A 77 Elektronika Kft. a folyamatos innovációnak és minőségi termékeinek köszönhetően a mai napig vezető szerepet tölt be a magyarországi vércukormérő piacon, kutatási eredményei és világszínvonalú fejlesztései több mint 30 éve segítik a magyar diabetológiát. A magyar high-tech cég elsődleges titka, hogy mindig kiemelt figyelmet fordít a folyamatos fejlesztésre, az állandó, megbízható minőségre. Átlagosan árbevételének 8-9 százalékát forgatja vissza minden évben az új termékek és technológiák fejlesztésébe.

 

A diabétesz terápia alapja a vércukormérés, mely eredménye alapján történik a terápia beállítása. Nem mindegy azonban, hogy milyen eszközzel történik a mérés. A legalapvetőbb elvárás, hogy pontos és korszerű legyen, de fontos, hogy az érintett az egyéni igényeinek megfelelő eszközt válasszon: gyengén látás esetén például nagy kijelzős, vagy éppen beszélő készüléket, ingadozó anyagcsere esetén „okos” eszközt.

 

A 77 innovációi a cukorbetegek egyéni igényeinek megfelelően kínál komplex, személyre szabott megoldásokat:

 

  • A Dcont® család legújabb, jelenleg fejlesztés alatt álló típusa minden eddiginél pontosabb, közel klinikai laboratóriumi pontosságú vércukormérést tesz majd lehetővé az otthoni önellenőrzés során. A készülék piacra dobása idén nyáron várható.
  • Egyes típusai a világon is egyedülálló módon képesek magyar nyelven, szóban kommunikálni a betegekkel.
  • A cég legújabb, „okos” vércukormérő rendszere a világon egyedülálló módon a mérési eredményekből képes a vércukorszint hosszabb időn át való alakulását megbecsülni, illetve kiszámolni és jelezni a betegnek, ha megnőtt az esélye az alacsony vércukorszintből fakadó roham kialakulására, és egyben okostelefonra is tudja továbbítani a mérési eredményeket.
  • A vállalat víziója továbbá elérhetővé tenni a napi betegellátásban a teljes körű diabétesz menedzsmentet támogató online orvosi távfelügyeleti (telemedicina) megoldást, melynek az alapjait is lefektették már a Dcont® eNAPLÓ rendszerrel.
  • A high-tech vállalat tavaly országos patika programot is indított, melynek keretében szakértői segítséget és eszközöket nyújtottak a kiemelt patikák számára annak érdekében, hogy a gyógyszerészek minél felkészültebben fogadhassák az érintett pácienseiket.

 

A 77 Elektronika Kft. a kezdetektől támogat és részt vesz szinte minden olyan aktivitásban Magyarországon, ami a cukorbetegekkel, vagy magával a cukorbetegséggel kapcsolatos. Évek óta kiemelt támogatója az Egy Csepp Figyelem Alapítványnak, főtámogatója az Egy Csepp Világnapnak és a “Magyarország Cukormentes Tortája” verseny és háziversenynek. A cél közös: javítani annak a közel 1,5 millió magyar ember életminőségét, akik valamilyen formában érintettek a cukorbetegségben.

Oszd meg ismerőseiddel

  • Betegtájékoztató kiadványok

    Ismerje meg a cukorbetegséghez kapcsolódó legkülönbözőbb edukációs kiadványainkat!

    Részletek

  • Viszonteladóknak

    Viszonteladói megrendeléseket előzetes regisztrációt követően juttathatja el hozzánk.

    Regisztráció

  • Ügyfélszolgálat és szerviz

    Lépjen velünk kapcsolatba az alábbi központi elérhetőségeinken.

    Részletek

footer pattern