Professzionális diagnosztika

 • DocUReader 2

  A DocUReader 2 egy hálózati feszültségű adapterrel működtethető, IN VITRO diagnosztikai vizeletanalizátor. Ezt a kompakt méretű vizeletanalizátort egyszerű kezelhetőség, költséghatékonyság és magas minőség jellemzi. A DocUReader 2 készülék a Labstrip U11 Plus Test csíkkal kompatibilis.

 • SmartTester

  A SmartTester egy olyan gyorsteszt olvasó, mely segítségével néhány csepp mintából perceken belül megkaphatóak a teszt eredmények. Ezen adatok birtokában  gyors  szakmai döntés hozható a további vizsgálatok szükségességéről.
  A SmartTester gyorsteszt olvasó professzionális in vitro diagnosztikai használatra ajánlott, lateral flow elvű Point-of-Care eszköz. Elérhető paraméterek: cTnI, CRP, D-Dimer, HbA1c.

 • HandUReader

  A HandUReader egy elemmel vagy hálózati feszültségű adapterrel működtethető, hordozható IN VITRO diagnosztikai vizelet analizátor. A készülék nagy előnye, hogy lehetővé teszi a vizelet kiértékelését pár perc alatt, akár a betegágy mellett. A HandUReader készülék jelenleg már nincs kereskedelmi forgalomban.

 • LabUMat 2

  A LabUMat 2 egy egyedülálló vizeletvizsgáló berendezés, amely összeköthető az UriSed 2 üledékvizsgáló berendezéssel. A két berendezés együtt egy teljes vizeletvizsgáló laboratóriumi rendszert alkot.

 • UriSed 2

  Az UriSed 2 egy professzionális üledékvizsgáló készülék, amely nagy pontossággal ismeri fel az üledékben található részecskéket. Az UriSed 2 egy egyedülálló berendezés, amely összeköthető a LabUMat 2 kémiai vizeletvizsgáló analizátorral. A két automata összekötve egy teljes vizeletvizsgáló laboratóriumi rendszert alkot.

 • LabUMat2 & Urised2

  Mivel ebben a két rendszerben minden szükséges vizeletvizsgálat elvégezhető, így a LabUMat2 és UriSed2 kombinációja a legmegbízhatóbb és a leghatékonyabb a komplett és professzionális vizeletvizsgálatra.

 • PSA Reader Plusz

  A PSA Reader Plusz készülék egy reflexiós fotométer, mely a prosztata specifikus antigén, vagy PSA (egy a prosztatában termelődő fehérje) vérben található szintjét nagyfokú érzékenységgel kimutatja.

 • PSA Reader Plusz Tesztkazetta

  A PSA Reader Plusz Tesztkazetta reagens minőségi (kvalitatív) vagy szemikvantitatív gyorsteszt, ami a szabad és az a-1-antichymotrypsinnel komplexet alkotó humán PSA kimutatására alkalmas teljes vérből. A PSA Reader Plusz Teszt vizuális, illetve a PSA Reader Plusz készülékkel való kiértékelésre is alkalmas.

 • LabStrip U11 Plus Test

  A Labstrip U11 Plus Test egy kiváló minőségű, megbízható tesztcsík, vizuális vagy gépi kiértékeléshez. Gépi kiértékelésre a 77 Elektronika Kft. által gyártott vizeletelemző készülékeihez alkalmas, melyek a DocUReader 2, a LabUMat, valamint a LabUMat 2.

 • EL-UTest

  Az ElUTest egy kiváló minőségű, megbízható tesztcsík, vizuális vagy gépi kiértékeléshez. Gépi kiértékelésre a 77 Elektronika Kft. által gyártott vizeletelemző készülékekhez alkalmas, melyek az Uricont, Uricont S, VISION 2000, HanduReader.