SmartTester
A SmartTester egy kromatográfiás immunoassay alapú professzionális in vitro (IVD) diagnosztikai használatra ajánlott kvantitatív gyorstesztolvasó eszköz.
A készülék betegágy melleti (POCT) használatra készült, alkalmas emberi, és állatgyógyászati célokra kórházi sürgősségi osztályok, mentőszolgálat, klinikák vagy laboratóriumok számára.
Szűrésekhez és diagnosztikai célokra alkalmazható. Az eszköz kvantitatív, vagy semi-kvantitatív eredményei alapján szakmai döntés hozható további vizsgálatok szükségességéről, vagy az adott egészségi állapot kizárható.

200x269Elérhető paraméterek:
HbA1c
A HbA1c a hemoglobin glikált formája, amely mennyisége arányos a mintavételt megelőző 90-120 nap átlagos vércukorszintjével.  A molekula alkalmas a cukorbetegek glikémiás kontrolljának monitorozására.

CRP
A C-reaktív protein (CRP) a máj által termelt fehérje. Normális esetben a vérben gyakorlatilag nem detektálható, fertőzés, gyulladás során koncentrációja megemelkedik. A CRP mérése alkalmas akut gyulladás kimutatására és krónikus állapot monitorozására.

D-Dimer
A D-Dimer a véralvadási folyamat során keletkezett fibrinszálak lebontásából keletkező fehérje fragmens. Szintje jellemzően magas vérrögképződést okozó betegségek esetén (pl. mélyvénás trombózis, pulmonális embólia).

kardiális troponin I (cTnI)
Akut miokardiális infarktust (AMI) vagy ischaemiás károsodást követően kardiális troponin I (cTnI) szabadul a véráramba. A cTnI szint a mellkasi fájdalom kialakulását követő 4-6 órán belül kimutatható a vérben.Alkalmazási területek
Bárhol ahol gyors, pontos és megbízható eredményre van szükség, többek között:
• Betegágy melletti vizsgálat
• Sürgősségi ellátás
• Mentőszolgálat
• Magánorvosi rendelők
• Invazív kardiológia
• Háziorvosi ellátás
• Kislaboratóriumok


 pdfSmartTester használati útmutató  
 pdfSmartTester rövid használati útmutató  

Műszaki adatok:

Technológia: Reflexiós fotometria
Kapacitás: Akár 60 mérés óránként
Memória kapacitás: 3000 mérési eredmény, 1000 QC mérés
Kijelző: 4.3” színes LCD érintőképernyő
Nyomtató: Belső hőnyomtató, külső nyomtató csatlakoztatható
Interfészek: Ethernet, RS232, USB A/B, PS2, Wi-Fi USB adapter (opcionális)
Kommunikációs protokollok: LIS2-A2, HL7, és POCT1-A2
Méret: 180 x 180 x 200 mm
Súly: 1.2 kg
Energiaellátás: 100-240 VAC 50/60Hz, vagy 6 db AA elem/akkumulátor
Működési feltételek: 15-32°C, 30-80% relatív páratartalom