Vizeletanalizátorok

 • DocUReader 2

  A DocUReader 2 egy hálózati feszültségű adapterrel működtethető, IN VITRO diagnosztikai vizeletanalizátor. Ezt a kompakt méretű vizeletanalizátort egyszerű kezelhetőség, költséghatékonyság és magas minőség jellemzi. A DocUReader 2 készülék a Labstrip U11 Plus Test csíkkal kompatibilis.

 • HandUReader

  A HandUReader egy elemmel vagy hálózati feszültségű adapterrel működtethető, hordozható IN VITRO diagnosztikai vizelet analizátor. A készülék nagy előnye, hogy lehetővé teszi a vizelet kiértékelését pár perc alatt, akár a betegágy mellett. A HandUReader készülék jelenleg már nincs kereskedelmi forgalomban.

 • LabUMat 2

  A LabUMat 2 egy egyedülálló vizeletvizsgáló berendezés, amely összeköthető az UriSed 2 üledékvizsgáló berendezéssel. A két berendezés együtt egy teljes vizeletvizsgáló laboratóriumi rendszert alkot.

 • UriSed 2

  Az UriSed 2 egy professzionális üledékvizsgáló készülék, amely nagy pontossággal ismeri fel az üledékben található részecskéket. Az UriSed 2 egy egyedülálló berendezés, amely összeköthető a LabUMat 2 kémiai vizeletvizsgáló analizátorral. A két automata összekötve egy teljes vizeletvizsgáló laboratóriumi rendszert alkot.

 • LabUMat2 & Urised2

  Mivel ebben a két rendszerben minden szükséges vizeletvizsgálat elvégezhető, így a LabUMat2 és UriSed2 kombinációja a legmegbízhatóbb és a leghatékonyabb a komplett és professzionális vizeletvizsgálatra.

 • LabStrip U11 Plus Test

  A Labstrip U11 Plus Test egy kiváló minőségű, megbízható tesztcsík, vizuális vagy gépi kiértékeléshez. Gépi kiértékelésre a 77 Elektronika Kft. által gyártott vizeletelemző készülékeihez alkalmas, melyek a DocUReader 2, a LabUMat, valamint a LabUMat 2.

 • EL-UTest

  Az ElUTest egy kiváló minőségű, megbízható tesztcsík, vizuális vagy gépi kiértékeléshez. Gépi kiértékelésre a 77 Elektronika Kft. által gyártott vizeletelemző készülékekhez alkalmas, melyek az Uricont, Uricont S, VISION 2000, HanduReader.