Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Rendben!

Általános Szerződési Feltételek

A jelen ÁSZF PDF formázmban itt érhető el.

  

A jelen általános szerződési feltételek („ÁSZF”) célja, hogy a 77 Elektronika Műszeripari Korlátolt Felelősségű Társaság (1116 Budapest, Fehérvári út 98. „77 Elektronika Kft.”) által a www.e77.hu weboldalon üzemeltetett webshopban („Webshop”) történő vásárlás szabályait rögzítse.

 

A Webshopban történő vásárláshoz megfelelő személyes adatok megadása szükséges. Ön, mint Vevő a Webshopban történő vásárlással elismeri, hogy a jelen ÁSZF-et elolvasta és az abban foglaltakkal egyetért, azokat magára nézve kötelezőnek fogadja el.

 

Ön kifejezetten tudomásul veszi továbbá, hogy a megrendelt termékek vételárát köteles kifizetni.

 

1. A Webshop üzemeltetője

 

A Portál üzemeltetője a 77 Elektronika Műszeripari Korlátolt Felelősségű Társaság, melynek adatai a következők:

 

 • cégnév: 77 Elektronika Műszeripari Korlátolt Felelősségű Társaság
 • nyilvántartásba vevő hatóság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
 • cégjegyzékszám: Cg. 01-09-061328
 • székhely: 1116 Budapest, Fehérvári út 98.
 • levelezési cím: 1116 Budapest, Fehérvári út 98.
 • adószám: 10229064-2-44
 • közösségi adószám: HU10229064
 • számlavezető bank: Budapest Bank Zrt.
 • bankszámlaszám: 10102093-01196703-00000005
 • telefonszám: +36 1 2061480
 • elektronikus levelezési cím: ugyfelszolgalat@e77.hu

 

Vevőszolgálat:

 

HU-1116 Budapest, Fehérvári út 98.
Tel: +36 1 2061480
Fax: +36 1 2061481
Nyitva tartás: Hétfőtől Csütörtökig 7:30 – 16:30; Pénteken 7:30 – 14:00
E-mail: ugyfelszolgalat@e77.hu

 

2. A rendelés menete, szerződés létrejötte

 

Ön a Webshopban feltüntetett Termékeket a Webshopban rendelheti meg.

  

A Webshopban kiválasztott Termékeket Ön a Webshop kosarában állíthatja össze. Önnek a Webshopban történő vásárláshoz az alábbi adatokat kell megadnia:

 

 • név
 • telefonszám
 • e-mail cím
 • számlázási név
 • szállítási cím (irányítószám, város, közterület neve, közterület jellege, házszám)
 • számlázási adatok (név, irányítószám, város, közterület neve, közterület jellege, házszám)
 • üzleti vásárló esetén adószám.

 

Tájékoztatjuk, hogy lehetősége van Webshopunkba regisztrálni is. A Webshopban történő regisztráció feltétele a fent rögzített adatok, illetve egy jelszó megadása. Tájékoztatjuk, hogy a Webshopban történő regisztráció nem kötelező, lehetősége van a regisztráció nélkül is Webshopunkban vásárolni, azonban a regisztráció a későbbi rendelések menetét meggyorsítja.

  

Tájékoztatjuk, hogy a számla kiállításához meg kell adnia a vevő nevét, címét és a szállítási címét. A telefonszám közlése azért fontos számunkra, mert sürgős információk mellett a kiszállítás időpontját is telefonon egyezteti a szállító cég az Ügyfeleinkkel. Amennyiben telefonon nem tudjuk felvenni Önnel a kapcsolatot, a Termékek szállítási ideje meghosszabbodhat.

  

Adatainak megadásával, vagy a regisztrációval Ön kijelenti, hogy cselekvőképes, a rendelés megtételére jogosult, valamint elfogadja a jelen ÁSZF feltételeit.

  

A rendelés és a regisztráció során megadott adatait a vonatkozó adatvédelmi jogszabályok szerint megőrizzük és harmadik személyeknek nem szolgáltatjuk ki. A rendelés során megadott adatai a futárszolgálat részére a kiszállítás érdekében, célhoz kötötten kerülnek átadásra.

 

Az adatbeviteli hibáknak a szerződéses nyilatkozat elküldését megelőzően történő azonosításához és kijavításához biztosított eszközök:

 

 • a "Kosár" tartalma bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető.
 • a személyes adatok (pl.: számlázási cím, szállítási cím, telefonszám stb.) tartalma ellenőrizhető, megváltoztatható a vásárlás során.

 

Ha Ön a fenti ellenőrzési és hibajavítási lehetőségek ellenére mást rendelt, mint amit szeretett volna, és ezt utólag veszi észre, köteles ezt az ugyfelszolgalat@e77.hu e-mail címen haladéktalanul jelezni. A rendelés teljesítése, a megrendelt Termék kézbesítése akár 1 munkanapon belül megtörténhet, ezt követően a tévesen megrendelt Termék kicserélésére nincsen lehetőség.

 

A 77 Elektronika Kft.-t az Ön által tévesen és/vagy pontatlanul megadott rendelési adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli.

 

3. A szerződés tárgyának lényeges jellemzői

 

Valamennyi termék mellett megtalálja annak részletes leírását, valamint a fizetendő vételárat. A képek illusztrációk, amelyek jól tükrözik a termékek fő tulajdonságait, azonban minimális eltérések előfordulhatnak.

 

4. Rendelés

 

Ön a Webshopon feltüntetett termékeket („Termékek”) a Webshopon keresztül rendelheti meg. A megrendelés beérkezését a rendszer automatikusan azonnal visszaigazolja az Ön által a regisztráció során megadott email-címre.

  

A megrendelés rögzítéséről és a szállítás várható időpontjáról 48 órán belül e-mailben küldünk tájékoztatást („Visszaigazolás”). Rendelése ezen Visszaigazolással válik véglegessé, azaz a 77 Elektronika Kft. ezen Visszaigazolással – és a vételár megfizetésével - válik kötelezetté a Termékek leszállítására.

  

A Felek között így létrejött szerződés írásbeli szerződésnek minősül, azt a 77 Elektronika Kft. 5 évig megőrzi. A www.e77.hu webshop magyar nyelven érhető el.

  

A megrendelések feldolgozása és kiszállítása hétköznapokon történik, hétvégén a vevőszolgálat szünetel.

  

A 77 Elektronika Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelések beérkezésekor, amennyiben a regisztráció adatainak valódisága kérdéses vagy értelmezhetetlen, az adatokat törölje, és az ezekkel az adatokkal feladott megrendeléseket érvénytelennek minősítse. A megrendelés jóváhagyása után elektronikusan a megrendelés már nem törölhető. A megrendelés visszavonását a vásárló vevőszolgálatunkon, elektronikus levelezési címen, illetve telefonon teheti meg a megrendelés visszaigazolásától számított 24 órán belül.

 

5. Szállítási határidő

 

A rendeléséről minden esetben Visszaigazolást küldünk. A Visszaigazolásban a vállalt szállítási határidőt pontosan megjelöljük. Az általános szállítási határidő 3 - 4 munkanap között van. Ha a közölt szállítási határidő esetleg nem megfelelő, kérjük, hogy ezt a Visszaigazolás megküldésétől számított 24 órán belül jelezni szíveskedjék.

 

Amennyiben a Termék nem érkezik meg Önhöz az a Visszaigazolásban megjelölt időpontig, kérjük, vegye fel a kapcsolatot vevőszolgálatunkkal, a problémát azonnal kezeljük!

 

6. Szállítási költségek

 

A Termékek kiszállítása a GLS futárszolgálattal történik. A szállítás díja a Vevőt terheli. Az alap szállítási költség 800 Ft + ÁFA. Ammenyiben csak 5%-os ÁFA tartalmú Termék van a Kosarában, a szállítási díjat is 5%-os ÁFA terheli, minden más esetben 27%-os az ÁFA értéke.

 

Abban az esetben, ha a megrendelt Termékek vételára eléri vagy meghaladja a 15.000, - Ft-ot abban az esetben a kiszállítás díjtalan.

  

Tájékoztatjuk továbbá arról, hogy abban az esetben amennyiben a fizetési módok közül Ön az utánvétes fizetést választja, úgy annak díja további 200 Ft + ÁFA.

 

7. A vásárló megtekintési kötelezettsége

 

A Termékek kiszállítása a GLS futárszolgálattal történik. A szállítás díja a Vevőt terheli. Az alap szállítási költség 800 Ft + ÁFA. Ammenyiben csak 5%-os ÁFA tartalmú Termék van a Kosarában, a szállítási díjat is 5%-os ÁFA terheli, minden más esetben 27%-os az ÁFA értéke.

 

Abban az esetben, ha a megrendelt Termékek vételára eléri vagy meghaladja a 15.000, - Ft-ot abban az esetben a kiszállítás díjtalan.

  

Tájékoztatjuk továbbá arról, hogy abban az esetben amennyiben a fizetési módok közül Ön az utánvétes fizetést választja, úgy annak díja további 200 Ft + ÁFA.

 

Vevőszolgálatunk elérhetőségei:

 

HU-1116 Budapest, Fehérvári út 98.
Tel.: +36 1 2061480
Fax: +36 1 2061480
Nyitva tartás: Hétfőtől Csütörtökig 7:30 – 16:30; Pénteken 7:30 – 14:00
E-mail: ugyfelszolgalat@e77.hu

 

8. A vételár megfizetése

 

A vételár mindig a kiválasztott Termék mellett feltüntetett összeg, amely, ha nincs külön jelölve, az általános forgalmi adót már tartalmazza. A Termékek vételára Forintban kerül feltüntetésre. A Termékek vételára nem tartalmazza a kiszállítás költségét.

 

Magyarországon a következő fizetési módok közül választhat:

 

 • Utánvéttel a csomag átvételekor, melynek díja 200 Ft+ ÁFA, amely a szállítási költségen, és a termék vételárán túl fizetendő.
 • Internetes fizetés (bankkártyával) a K&H Bank rendszerén keresztül.
 • Helyszíni fizetés (készpénzzel): Szerviz és vevőszolgálatunknál (1116 Budapest, Fehérvári út 98.) kiegyenlítheti a teljes vételárat.

 

A Termékek vételárát a vevő kizárólag a Webshop által biztosított fizetési módokat használva egyenlítheti ki.

  

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat Webshopunkban. A kiválasztott termékek megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Önnek csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál „fizetés bankkártyával” feliratra kattintson, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadja. A K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és a JCB típusú kártyákat fogadjuk el. A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadjuk el Webshopunkban, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyez. Kérjük érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

  

A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírnia vagy az egész oldalt kinyomtatnia. Tájékoztatjuk, hogy sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.  

  

A Webshopban megrendelhető Termékek árai változtatásának jogát a 77 Elektronika Kft. fenntartja azzal, hogy a módosítás a Webshopban való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt Termékek vételárár nem érinti.

 

Amennyiben a 77 Elektronika Kft. minden gondossága ellenére hibás ár kerül a Webshop felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a Termékek közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő „0” Ft-os vagy „1” Ft-os árra, akkor a 77 Elektronika Kft. nem köteles a Terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében Ön elállhat a vásárlási szándékától.

 

9. Kártyabirtokos részéről felmerült reklamáció esetén a reklamáció benyújtásának módja és feltételei, az áruvisszavét jogcímei és lehetőségei, az árucsere módja és feltételei, kártyabirtokos kártalanításának módja és feltételei

 

A kártyabirtokos részéről felmerült reklamáció esetén a reklamáció benyújtásának módját és feltételeit a jelen ÁSZF 12. pontja tartalmazza.

  

Az áruvisszavét jogcímeit és lehetőségeit a jelen ÁSZF 11. pontja tartalmazza a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletnek megfelelően.

  

Tájékoztatjuk, hogy árucserére – ide nem értve az ÁSZF 10. szerinti árucserét – az ÁSZF 7. és 11. pontja szerint van lehetősége. Felhívjuk figyelmét, hogy nem garanciális csere esetén, csak sértetlen, csomagolásával együtt visszaküldött árut áll módunkban visszavenni. Hibás teljesítés esetén árucserére lehetősége van a jelen ÁSZF 10. pontjában foglaltaknak megfelelően.

  

Tájékoztatjuk, hogy a kártyabirtokos kártalanításának módját és feltételeit részletesen a jelen ÁSZF 11. pontja tartalmazza. Felhívjuk a figyelmét, hogy a pénzvisszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a Terméket, vagy Ön nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni. Tájékoztatjuk továbbá, hogy a visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk. A pénzvisszafizetéssel kapcsolatban kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ügyfélszolgálatunkkal, akik egy pénzvisszafizetésre rendszeresített nyomtatvány megküldésével tudják segíteni és gyorsítani a pénzvisszafizetés folyamatát.

 

10. A Termékre vonatkozó szavatosság

 

10.1. Kellékszavatosság

 

Milyen esetben élhet Ön a kellékszavatossági jogával? Ön a 77 Elektronika Kft. hibás teljesítése esetén a vállalkozással szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint.

  

Milyen jogok illetik meg Önt kellékszavatossági igénye alapján? Ön - választása szerint-az alábbi kellékszavatossági igényekkel élhet:

 

 • kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az ezek közül az Ön által választott igény teljesítése lehetetlen vagy a vállalkozás számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy a kicserélést nem kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a hibát a vállalkozás költségére Ön is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja vagy - végső esetben - a szerződéstől is elállhat.
 • Választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét azonban Ön viseli, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a vállalkozás adott okot.

  

Milyen határidőben érvényesítheti Ön kellékszavatossági igényét? Ön köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni. Ugyanakkor felhívjuk a figyelmét, hogy a szerződés teljesítésétől számított két éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogait már nem érvényesítheti.

  

Kivel szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét? Ön a 77 Elektronika Kft.-vel szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét.

 

10.2. Termékszavatosság

 

Milyen esetben élhet Ön a Termékszavatossági jogával? A Termék hibája esetén Ön - választása szerint – a 10.1. pontban meghatározott jogát vagy Termékszavatossági igényt érvényesíthet.

  

Milyen jogok illetik meg Önt Termékszavatossági igénye alapján? Termékszavatossági igényként Ön kizárólag a hibás Termék kijavítását vagy kicserélését kérheti.

  

Milyen esetben minősül a Termék hibásnak? A Termék akkor hibás, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy pedig, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.

  

Milyen határidőben érvényesítheti Ön Termékszavatossági igényét? Termékszavatossági igényét Ön a Termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított két éven belül érvényesítheti. E határidő elteltével e jogosultságát elveszti.

  

Kivel szemben és milyen egyéb feltétellel érvényesítheti Termékszavatossági igényét? Termékszavatossági igényét kizárólag a Termék gyártójával vagy forgalmazójával szemben gyakorolhatja. A Termék hibáját Termékszavatossági igény érvényesítése esetén Önnek kell bizonyítania.

 

A gyártó (forgalmazó) milyen esetben mentesül Termékszavatossági kötelezettsége alól? A gyártó (forgalmazó) kizárólag akkor mentesül Termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy:

 

 • a Terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy
 • a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető vagy
 • a Termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered.

 

A gyártónak (forgalmazónak) a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania.

  

Felhívjuk figyelmét, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és Termékszavatossági igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet. Termékszavatossági igényének eredményes érvényesítése esetén azonban a kicserélt Termékre, illetve kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényét a gyártóval szemben érvényesítheti.

 

10.3. Jótállás

A 77 Elektronika Kft. az Ön által a Webshopban megvásárolt Termékre 12 hónap jótállást vállal. A Jótállás ideje a Termék átadásával veszi kezdetét. A jótállás a Termékkel kapcsolatos hibás teljesítésre vonatkozik a jótállási jegy feltételei szerint. Jótállás esetén Ön kérheti a Termék kijavítását vagy kicserélését. Tájékoztatjuk, hogy a jótállás feltétele a vásárlás dátumát igazoló számla vagy a nyugta és a Termék.

  

A 77 Elektronika Kft. mentesül jótállási kötelezettsége alól abban az esetben, ha bizonyítja, hogy a hiba oka a teljesítés után keletkezett.

 

Felhívjuk a figyelmét, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és jótállási igényt, illetve Termékszavatossági és jótállási igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet, egyébként viszont Önt a jótállásból fakadó jogok az 10.1. és a 10.2. pontban meghatározott jogosultságoktól függetlenül megilletik.

 

11. Elállás

 

11.1. Elállási jog

 

Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől.

 

Az elállási határidő az attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a Terméket átveszi.

  

Ha Ön elállási jogával élni kíván, elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, telefaxon vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre:

 

77 Elektronika Kft.,

HU- 1116 Budapest, Fehérvári út 98.

Tel: +36 1 2061480

Fax: +36 1 2061480

E-mail: ugyfelszolgalat@e77.hu

 

Ebből a célból felhasználhatja a mellékelt elállási/felmondási nyilatkozat-mintát is. PDF

 

Ön határidőben gyakorolja elállási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási nyilatkozatát.

 

11.2. Az elállás joghatásai

 

Ha Ön eláll ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást. A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Ön más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli.

 

A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a Terméket, vagy Ön nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.

 

Ön köteles számunkra a Terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a Terméket.

 

A Termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli.

 

Ön kizárólag akkor vonható felelősségre a Termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a Termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.

 

12. Panaszkezelés, Békéltető testület

 

Webshopunk és a 77 Elektronika Kft. célja, hogy valamennyi terméket megfelelő minőségben, a vevő teljes megelégedettsége mellett teljesítsen. Abban az esetben, ha a vevőnek mégis valamilyen panasza van a szerződéssel vagy annak teljesítésével kapcsolatban, úgy panaszát a fenti telefonon, e-mail címen, vagy levél útján is közölheti. A 77 Elektronika Kft. az írásbeli panaszt, annak beérkezésétől számított 30 napon belül írásban megválaszolja és elutasító válasza esetén az elutasítást megindokolja.

 

A 77 Elektronika a szóbeli panaszt azonnal megvizsgálja, és szükség szerint orvosolja. Amennyiben a vevő a panasz kezelésével nem ért egyet, vagy a panasz azonnali kivizsgálása nem lehetséges, úgy a 77 Elektronika Kft. a panaszról jegyzőkönyvet vesz fel, és annak másolati példányát megküldi/átadja a vevőnek.  A 77 Elektronika Kft. a jegyzőkönyv másolati példányát személyesen közölt szóbeli panasz esetén helyben a fogyasztónak átadja, telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési szolgáltatás felhasználásával közölt szóbeli panasz esetén a fogyasztónak legkésőbb az érdemi válasszal egyidejűleg megküldi, egyebekben pedig az írásbeli panaszra vonatkozóan köteles eljárni.

 

A 77 Elektronika Kft. a panaszról felvett jegyzőkönyvet és a válasz másolati példányát öt évig megőrzi.  

 

Tájékoztatjuk, hogy panaszának elutasítása esetén panaszával hatósági vagy békéltető testület eljárást kezdeményezhet.

  

Amennyiben a fogyasztó fogyasztói jogainak megsértését észleli, jogosult panasszal fordulni a lakóhelye szerint illetékes fogyasztóvédelmi hatósághoz. A panasz elbírálását követően a hatóság dönt a fogyasztóvédelmi eljárás lefolytatásáról. A fogyasztóvédelmi elsőfokú hatósági feladatokat a fogyasztó lakóhelye szerint illetékes járási hivatalok látják el, ezek listája, illetve elérhetősége itt található: http://jarasinfo.gov.hu/

 

A Békéltető Testületek illetékessége megyei szinten megállapított, a testületek jegyzéke és elérhetősége a http://www.fogyasztovedelem.kormany.hu/node/8579 honlapon és ITT megtalálható.

 

A 77 Elektronika Kft. a fogyasztói jogvita rendezése érdekében igénybe veszi a békéltető testületi eljárást.

 

Ön jogosult Békéltető testület eljárást kezdeményezni a 77 Elektronika Kft. székhelye szerinti Békéltető Testületnél. A 77 Elektronika Kft. székhelye szerint illetékes békéltető testület elérhetősége:

                         

Budapesti Békéltető Testület

Címe: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99.

Telefonszáma: (1) 488-2131

Fax száma: (1) 488-2186

Elnök: Dr. Baranovszky György

E-mail cím: bekelteto.testulet@bkik.hu

 

Online adásvételi szerződéssel összefüggő határon átnyúló fogyasztói jogvita esetén a békéltető testület előtti eljárásra kizárólag a fővárosi kereskedelmi és iparkamara mellett működő békéltető testület az illetékes.

 

Tájékoztatjuk továbbá, hogy a vevő panasza esetén, regisztrációt követően, igénybe veheti az Uniós online vitarendezési platformot. Ebben az esetben a vevő a panaszát az következő online honlapon keresztül nyújthatja be: http://ec.europa.eu/odr

 

13. Egyéb rendelkezések

 

A 77 Elektronika Kft. bármikor jogosult jelen ÁSZF feltételeit egyoldalúan módosítani. Az esetleges módosítás a Webshopban való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba.

 

A jelen szerződésre, valamint a Webshopon történő Termék megrendelésre a Felek kikötik a magyar jog alkalmazását.

 

A szerződő Felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseiket tárgyalások útján rendezzék. Amennyiben tárgyalásos úton nem lehetséges a jogvita rendezésére, szerződő Felek értékhatártól függően a Budapesti II. és III. Kerületi Bíróság, illetve a Székesfehérvári Törvényszék kizárólagos illetékességének vetik alá magukat.

 

A webshop eléréséhez szükséges internet hozzáférés és az ahhoz szükséges eszközök (hardver, szoftver stb.) biztosítása a vevő feladata.

 

A 77 Elektronika Kft. fenntartja a jogot, hogy a www.e77.hu bármely tartalmi elemét előzetes figyelmeztetés nélkül módosítsa vagy megszüntesse, illetve azok megjelenését, tartalmát, működését megváltoztassa. A 77 Elektronika Kft. nem vállal felelősséget az esetleges üzemzavarokért, illetve hozzáférési hibákért.  

 

A 77 Elektronika Kft. kártérítési felelősségét – a szerződésben foglalt előnyökre tekintettel – a megvásárolt Termékek vételárában korlátozza. A 77 Elektronika Kft.-re nem vonatkozik a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló törvény szerinti magatartási kódex.

  

A jelen ÁSZF 10. és 11. pontja kizárólag a fogyasztókkal létrejött szerződésekre vonatkozik.

  

Hatályos 2019. október 18. napjától

Oszd meg ismerőseiddel

 • Betegtájékoztató kiadványok

  Ismerje meg a cukorbetegséghez kapcsolódó legkülönbözőbb edukációs kiadványainkat!

  Részletek

 • Viszonteladóknak

  Viszonteladói valamint egészségügyi intézményi megrendeléseket előzetes regisztrációt követően juttathatja el hozzánk.

  Regisztráció

 • Ügyfélszolgálat és szerviz

  Lépjen velünk kapcsolatba az alábbi központi elérhetőségeinken.

  Részletek

footer pattern